Boleh mekap tak ketika hamil

Kalau xmekap rasa macam muka lesu sangat

6 Balas

sy pakai lip n cheek mawarose. sejak mengandung ni malas sgt² nk bersiap. suka melepek kt rumah je. suami ajak pegi rumah kakak dia pun sy malas. sb malas bsiap. org kate ank laki. ntah la. tunggu kite scan dulu. kalau² bby nk tunjuk🤭

2y ago

itula..sy pon skrg jd mls nk calit ape2 pon kt mke tp bile tgk crmin ya ampunn..mcm ape daaa mke🤣nseb la husb xde lg tgur mke lesu ke ape

pastikan mekap dari jenama yg dipercayai ye. yg beli dari drugstore okay. kalau bahan dlm tu ada perkataan salicylate atau salicylic elakkan ye

2y ago

yes betul termasuk jugak skincare

Bestnya ada mood nak mekap. Sy langsung takde mood nak mekap/pakai perfume 😂 selekeh jeee

Boleh je, asalkan ingredient selamat untuk diri

Saya make up mcm biasa pergi kerja..

Sye pakai krim + bedak baby + lips je 🤣

2y ago

🤣nak ke klinik baru pakai macam tu .. kalau duduk rumah tak la jawapannya