Seriud best pakai face serum ni dapat rasa perubahan dia kulit muka lembut, glowing ja boleh hilang kesan 2 jerawat best

Sangat reccomnd ya utk siapa yg ad perubahan klit wajah sewaktu hamil sangat2 recommnd pakai face serum , tak perlu risau kulit kusam ke wajah tampak lesu ke try tgis face serum

9 Balas

sesuai untuk kulit kering ke? sebab saya pakai set skincare pencuci dan pelembab brand ni. tapi bila pakai pelembab dia masih lagi rasa kering

👍👍 nak beli dimana ?

Jjjokjj. 9

💝

👌🏻

👍