Scan Baby

Kalau scan untk tengok baby kerap2 bahaya tak ye utk baby dan ibu?. Sebab harini sy pegi scan baby dkt swasta. Sebab teringin sngt nk tgok baby. Sepatutnya appt dgn kk mggu depan. Lagi pun dari awal prgnt 2 mggu sekali memang pergi scan bby kt kk sbb ada problem scan baby tk nmpk sbb kecik. Saya risau baby jadi apa2 kalau scan kerap. ?

1 Balas

sy tnye dkter, dkter kata ok.. tapi ade mommy kata x ok.. sbb gnggu bby..