scan baby 26weeks

hai mommy2 semua..nk tnye kalau 26weeks mcm tu ok tak nk pergi klinik swasta untuk scan nak tengok baby..sbb haritu scan dekat KK dc cakap tak nampak sgt jantina baby n dc cakap dia rasa baby girl..haha tapi saya cuma nak tahu detail je tentang perkembangan baby..ok tak kalau nk pergi scan

2 Balas

sy buat pn buat detail scan mse 26mggu..elok sgt buat time tu.baby masih kecik lagi..senang nampak.

5y ago

Oh okay tq mommy😊

G buat detailed scan terus, rasanya klinik masih terima walau dh 26w..

5y ago

Ok tq mommy😊