scan swasta

scan kat swasta . sono tu cakap baby boy . harini scan kat kk eh doctor cakap kemungkinan baby girl 🤣 rasanya masa scan swasta terang lagii scan dia dripada kk .. nmpk xnmpk ja tdii . dia sruh tgok muka bby pun aku nmpk bulat ja 😅😅😅 aduhhh accano ni .. nasib tak buat 4D scan lagii klau tak mmbazir rasanya hahahah

2 Balas

mcm mne bkh x same 😅 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

kalau sy, sy ikut scan yg kat swasta sbb kdg2 scan kat kk kurang jelas. masa awk scan kat swasta tu, nampak tak bibird boy? kalau nampak, sah2 boy. hehe

1y ago

yup sy scan kali kedua smlm kat swasta nmpk betul bebird boy . jelas lagii haha