Pampers Newborn

Kalau saya beli pampers newborn 48keping, cukup ke? Atau boleh beli 90 keping? Sebab saya ada baca kata baby cepat membesar kalau beli saiz newborn banyak nanti tak terpakai.

23 Balas

baby sy mula2 pakai newborn yg warna kuning..mmg khas untuk baby baru lahir tu..tp xsampai sebulan dh habis.. sekrg ni baby sy belom masuk 2 bulan dh masuk 4 bag pempes.. sekrg baby sy dh 4kilo setengah.. beli pempes jenama pepet xsampai sebulan.. bayangkn sebulan dh 3bag pempes habis.. larat xlarat .. jenis baby sy klo berak kdg2 sampai 2-3x sehari.. lg lh..

5y ago

Terima kasih kak ☺️