Pampers Newborn

Kalau saya beli pampers newborn 48keping, cukup ke? Atau boleh beli 90 keping? Sebab saya ada baca kata baby cepat membesar kalau beli saiz newborn banyak nanti tak terpakai.

23 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Bru lhir bli pmpr biasa2 dlu. Sb byk guna pmpr. Time kunng lgilaaa. 20hri da 4 pack fitty y 84pcs. Hri ptma je pkai newbn drprs.

3y ago

Samasama. Beli pmpr biasa dlu. Leps dh hbs kung sblm 2 , bule la pmpr mhai skit untk selsa diorg. Skrg mmg rugi klau beli pun. Depend la . Tkpun lapik nappy liner dlm pmpr.

Sya beli yg 1pek isi 80 Pampers newborn ni,so boleh tahan smggu dua,nti baru beli lg bila baby dah kluar

X cukup sbb newborn ni kerap berak tpi sedikit2. Sehari boleh berak smpai 5 kali atau lebih.

beli pack kecik je..pstu leh beli s.. atau beli mamypoko sbb cutting bsar

Sy dulu 4 pack besar drypers weeweedry tu untuk NB. Sebab anak kuat berak😂

3y ago

Awak belilah dulu 2pack standby. Bby sy takde kuning. Tp mmg kerap berak +kncing. Lgpn bby sy lahit tk sampai 3kg. So mmg bnyak sikit saiz NB guna.

VIP Member

mmg baby cepat membesar...tp baby juga banyak berak...

3y ago

Terima kasih kak ☺️

VIP Member

Saya beli size S sb new born tu kecik sgt

3y ago

Oo anak sis pakai saiz s sejak lahir ye? Boleh share jenama apa

Super Mum

Rase2ny kurang kot...hhe

3y ago

Macama🤗

Tak cukup sis

3y ago

Terima kasih sis

Nak jimat beli pamper sikit je.. Pakai lampin kalau baby kerap berak.. X lah membazir.. Hihi