Tips beli barang baby 🤔

Salam semua! Ada tips tak untuk beli barang baby? Especially pampers. Tengah ragu ragu nak beli saiz newborn bundle terus or mix newborn dgn saiz s. Risau beli yg newborn banyak, kang baby besor 😅

1 Balas

beli baby nweborn punya sebulan, then ambil yg saiz S sbb babg cepat beso. Awl2 ni awk beli lah diapers liner brand anakku, rasanya anakku shj yg masih jual. Benda ni blh jimatkam penggunaan pampers sbb najis melekat kat liners je. x kena pampers. so blh buang liners tapi pampers boleh pakai. Jadi sehari x buang byk pampers. Newborn ni kerap buang air besar tapi jumlahnya siket sgt