Pampers newborn

Pampers newborn nk beli yg brapa keping ye mommy2.. Nk beli byk sgt takut baby cpt besar pulak.. Nk berpantang di kg. Jadinya bercadang nk beli siap2 pampers.

15 Balas

kalau mcm sya , ank lahir 2.87kg je hari tue.. pakai saiz NB hya 1pack yg drypers nb wee wee dry 24keping. lps seminggu tukar saiz dh pakai saiz S . jd saiz NB mmg x byk pakai sgt.. baby cpt membesar skg 1m28d ni rasanya nak kena tukar lg ke saiz M , 🥹.. p/s : kalo waswas nak beli saiz NB byk , try jenama GENKI saiz S . sbb saiz S nya kecik drpd saiz S jenama lain. quality OK , tahan bocor dan x merengsakan kulit baby. saiz S ada 90lebih keping dlm 1 pack.

Anak sy gune dah hampir 3bag NB punya pampers. Baru 20hari sebab baby kerap sgt berak. Lagi lagi kalau baby kuning mmg kene susu tiap 1 hingga 2 jam sekali.. So tiap 2 jam biasanya kalau bf baby akan berak

beli jer 1 pack sis sbb baby newborn dalam sehari tukar pampers paling banyak 6-7 kali sehari. dah habis baru sis beli lg @ tukar saiz ikut tumbesaran baby.

Beli je 1 packet dulu, jangan sikit sngat pulak hahaha, baby nanti kerap kencing and berak. Takpe, kalau x ckup boleh beli lagi.

beli je 1 packet dulu jgn ckit sgt sbb baby kerap kencing berak jd kena kerap tukar.. anak sy umur 2bln lebih still pakai saiz newborn lg

Beli 1 pack je dulu..nt dh nak abis beli lg..baby kerap berak kencing.. lgpun kita xtau pampers tu sesuai dgn kulit baby ke tak..

Baby cepat membesar syg... Awk beli size NB 1 pack, size S 1 pack.. Lepas tu continue size S je.. Ikut berat badan anak awak..

Sy beli 1pax 64pcs newborn, 1pax size s. Sbb last scan anggaran berat bby dlm 3kg+ jd xbeli byk utk newborn.

baby saya guna 2 pack besar nb wee wee dry..sebabnya kerap berak masa kuning..sis bleh beli 1 pack dulu tgk macam mana

jgn beli byk terus tkt tak terpakai nanti baby membesar cepat.. test dulu dgn satu packet if ok sesuai baru beli lbh