perut kecil

kalau perut kecik ni mmg org suka mengata n bandingkan ye?, sepanjang pregnant mesti ckp pasal saiz. padahal berat baby okay ,tapi bila bgtau , mcm tak percaya. takkan nak tunjuk muka baby. tak surprise la nanti.. lepas tuh yg paling terasa family sendiri pun duk mengata . siap tanya misi lagi sbb da 7bulan lebih tapi perut mcm 4bulan . kadang2x fikir positif ,kadang2x negatif sampai stress.

89 Balas

mulut org mmg kita tak boleh tutup .. perut kecik salah, perut besar salah .. mcm saya masa 6bulan ke bawah, org tegur laa mengandung ke ? tak nampak perut .. bila baru nak masuk 8 bulan, ada yg bitter ehhh besar nya perut kau .. padahal baby saya baru je 1.4kg dan mmg ikut perkembangan dia pun .. buat pekak aje laa sis .. lebih baik elakkan org mcm ni sis .. kita pregnant nie nak enjoy moment kita .. asalkan doktor kata baby sihat, perkembangan dia bagus .. dah memadai ..