gender baby

saya sampai skrg tak faham nak bezakan baby girl or boy. mcm mana korang tgok time scan tuh . scan rituh mmg tau dpt baby boy, tapi nak tau cmna nak tgok dua2x tuh. kadang2x tgok org post tapi kena baca komen dlu baru tau gender apa. 😌 .

2 Balas

kalau lelaki dia ada pistol sis 🤣 kalau perempuan bentuk mcm burger

2y ago

okay baik, nnt try tgok beza. sbb rituh doktor kata baby boy, saya duk blur mcm mana dia tgok, husband pun dpt detect ,siap hantar gambar kt kakak ,dia pun tau. tapi saya je yg still taktau beza . 😂 .

kalau ada 3 line tu perempuan. hih

2y ago

mmg akan npak ea 3 line tuh?,