kuat kentut

mmg normal ye time pregnant kuat kentut?, dgn bau yg harum. pdhal tak sakit perut pun. kadang2x kesian kt husband kena hadap bau & time dia ada tuh la, rasa mcm nak kentut ja. kenapa ea.

4 Balas

sama sya sis.. alahaii.. 😖kadang mcm berlumba2 dgn husband. b4 pregnant sya x mcm ni asyik kentut je..

Biasa la tu... Kentut je xpayah kecian.. Laki kentut busuk xbunyi kita cakap je nak balas dendam.

Hormon pregnancy ni mcm2 benda blh jd. Ckp kat suami sabar je la..lps bsalin hilang la.

2y ago

dia mmg redha je ,tapi saya yg kesian kt dia. time dia ada tuh la, nak jadi kerap2x pun.

Hahahhaha saya pon perut berangin

2y ago

mmg start pregnant mcm tuh ea?,