perut kecil

kalau perut kecik ni mmg org suka mengata n bandingkan ye?, sepanjang pregnant mesti ckp pasal saiz. padahal berat baby okay ,tapi bila bgtau , mcm tak percaya. takkan nak tunjuk muka baby. tak surprise la nanti.. lepas tuh yg paling terasa family sendiri pun duk mengata . siap tanya misi lagi sbb da 7bulan lebih tapi perut mcm 4bulan . kadang2x fikir positif ,kadang2x negatif sampai stress.

89 Balas

Saya punya perut 8 bulan kena banding dengan sedara yang pregnant 4 bulan. Sedihhhhh hahaha siap cakap nanti baby tak sihatlah tak cukup sifat ei cili mulut kang. Doktor scan puji je baby hyper berat semua okay alhamdulillah. Malas kisah, malas jumpa orang dah. Kadang mental kita kuat abai je. Ada masa rasa sedih betul. Apapun saya syok jelah melayan tendangan kuat dari baby, lagi terhibur 🤣😍 Semoga awak kuat dan dipermudahkan segala urusan ya. Takyah hirau mulut orang, stress nanti

2y ago

saya pernah kena yg tuh, siap ckp nnt mesti lahir pramatang, time tuh sakitnya hati. doa anak kita mcm tuh pula. saya pun malas nak jumpa org, tapi bila duk dgn family , jiran pula sedara mara, so nak taknak kena hadap juga. hee~ sama la kita, bila tgok dia tendang ,happy gila. nampak yg dia aktif betul kan. kalau dia tidur ,kkadang kacau dia bangun semata nak tgok dia tendang je. 🤭 .