buku pink bile kene bukak

hai mommies ! nak tanya , kalau bru 5+ weeks dah boleh bukak buku pink ke

4 Balas

call kk or kd berdekatan rumah awak. tanya procedure mcm mana. samaada boleh walkin ataupon kena buat appointment. if kena buat appointment nurse akan bg tarikh dekat awak bila kena dtg buka buku pink. majoriti kk masa usia kandungan kita 12w. baru dtg buka buku pink. kalau awak belom mkn asid folid. then minta husband beli dkt farmasi. kemudian awak makan sampai la awak buka buku pink. kalau mmg awak sebelom ni consume asid folid then teruskan je makan

awak kena pergi kk terdekat booking dulu . call atau walk in . tp sebelum buka buku dalam 8w pergi buat confirmation scan dulu dkt klinik swasta n nanti scan tu bwk masa nak buka buku di kk . biasa nurse mintak

belum lagi, selalu 10w++ baru bole. kalau awal mcm ni, nak nampak kantung pun susah lagi.

bole call kk yg terdekat or walk in je tny