pembawakan

Kalau malas nk berhias betul ke anak lelaki eak. Hehehe sebenarnya tak kisah pun boy ke girl. Sampai suami cakap perasan tgok muka dia dekat cermin da nampak muka jadi lain ???.hehe pape pun Janji anak sihat ALHAMDULILLAH.

21 Balas

xjgk.. sy xsuka mekap xsuka bersiap.. muka hbis hilang seri.. tpy scan dua kli dh tpy bby girl..

5y ago

kan.. xtentu jgk..

yup sllunya mcm tu..Leher n ketiak htam jdi nya..Ank laki..Ske siap2 n mkp ank permpuan..

Sy mls bersiap, g keje pn kalau boleh nk pakai bju yg xyah gosok n tudung sarung, bby girl..

5y ago

Heheh sama laa sy. Ade geng ni . Sy kua skarf rambut pun tak pakai. Hehehe

Sy sgttt suka berhias msa prgnant, kluar baby boy hehe tp tu dr 28w scan dh nmpk boy pun hehe

5y ago

tapi sy malas betul nk berhias skrng. kua pakai bedak baby. Jalan dah . Hahaha skarf rambut pun tkley pakai sbb kepala sakit sgt. Hehehe

Org ckp malas nk berhias dpt girl sbb seri tu bby dah ambik hahaha

Saya mls bhias dpt bby girl .. 2nd baby suka mkeup ,dpt bby boy .hihi

Saya malas bhias jgk tapi scan bby pompuan..😅

5y ago

Wahh Alhamdulillah. Doakan sy dan baby sihat yeaa 💕

Sy pun dngar mcm Tu jga..

Ape yg alami pada sy dan ape yg sy dengar, klu malas berhias anak perempuan sbb semua seri tarik ke anak perempuan. Mcm sy. Hodoh betol sy haahhaha. Tp no 2 ni mmg sy raiin berhias. Bila scan, baby boy hahaha

takjugak