pembawakan

Kalau malas nk berhias betul ke anak lelaki eak. Hehehe sebenarnya tak kisah pun boy ke girl. Sampai suami cakap perasan tgok muka dia dekat cermin da nampak muka jadi lain ???.hehe pape pun Janji anak sihat ALHAMDULILLAH.

21 Balas

Base my experience ms pregnant ank ppuan pembersih sgt2, suka make up, pakai cantik2 smua kalu merajuk dgn hubby hbs mengemas 1 rumah smpi siap basuh bilik air smue.. 😂😂😂 Bile pregnant my bos allah smue bt xtau je, pakai pun biasa2 je asal selesa, pkai bedak baby je, makan memilih skit nk veggies & fruit. Now pregnant pun same mcm my boy punye feel.. 😅😅