ORG Tua Tua Kata

Sapa kat sini ada lebih dari seorang anak ? Sbb org tua saya ckp kalau nak tahu jantina anak seterusnya Tgok muka anak dulu Contoh anak pertama muka nampak mcm girl Nanti adik dia yg kedua girl Kalau muka mcm boy nanti keluar adik dia baby boy Ke ada yg kebetulan sama ke mcm mna ?? Jom share Lps dia ckp mcm tu saya terus tgok muka anak saya 😅 Kebetulan .. betul

2 Balas

😂 saya tunggu bersalin dulu bulan sebelas ni tgok keluar baby apa Scan dah tp baby tk bg kerjasama lak 🤭

Mitos