Gunting Rambut

Kalau kita nak gunting rambut masa pregnant ni ada pantang larang tak? Rimas rasa panas + rambut gugur. Lagi satu, seeloknya masa berpantang, rambut pendek ke rambut panjang? 1st baby. Sorry tanya soalan remeh temeh. Hehehe.

18 Balas

Blh je sis ptg rmbut.. mcm sy xpyh mintk potong husben sndri kata nk potongkn bg pendek😅😅..nk2 ms.preggy jnis berpeluh ms.tdo mlm xselesa n rimas.. better potong.. klu x nti stat la ada ruam dkt leher n tengkuk sbb pns sgt2..sbb bile mlm kalau berpeluh plak jnis blh bsh satu bdn..time preggy je mcmni..😅😅😂😂 bak kata mak tu normal jika berpeluh smpai mcmtu ms.preggy..jd da best way sy trpkse potong rmbut bg rs selesa n xrimas n pns..