Gunting Rambut

Hi mommy. Waktu pregnant boleh gunting rambut ke? Rimas jgk kalau panjang2 em thanks

19 Balas

Boleh je., Sy suruh suami yang gunting. Hehehe. Sebab pakai tudung kan. Kalau panjang sangat susah nak kemas. Kadang² rambut terkeluar. 🙂

Boleh takde masalah..sy time pregnant ni jadi cepat panas, kuat berpeluh dan rimas. So potong rambut pendek terus senang💇‍♀️

Boleh je. Mintak suami tolong potongkan kalau malas keluar. Kat YouTube video guide husband potong rambut kat rumah hehe

Betul ke bole,ada sstgh org kata tak bole😭😭

4y ago

Boleh yunk..takde pantang larang utk tu cuma jgn rebonding...🥰😘

Blh je sy gunting rambut 😊

Boleh sis , takda masalah pun😊

Boleh je potong sis

Bolehhh jeeee

Boleh je..sis

Boleh je 🤗