Gunting Rambut

Kalau kita nak gunting rambut masa pregnant ni ada pantang larang tak? Rimas rasa panas + rambut gugur. Lagi satu, seeloknya masa berpantang, rambut pendek ke rambut panjang? 1st baby. Sorry tanya soalan remeh temeh. Hehehe.

18 Balas

Ikut pada sis.. Ada masa berpantang nak ikat tggi jdi kena rambut pjg skit senang buat sanggul..

Boleh je nk gunting rmbut mase pregy tp jgn tlalu pndek sbb nanti dlm pntang kena ikat rmbut..

Sy potong rambut pendek siap² sblm nk bersalin, lgpn cuaca panas skrg nie..

Bole jek sis.. Tp kalo bole jgn pendek sgt.. Senang nk snggul mse pantang..

Boleh..gunting paras bahu..agak2 masa brrsalin nnt rambut blh ikat

sy potong pendek paras leher..

Sy potong je rmbut...

Blh je xde mslah