Bleeding atau Period?

Kalau ikutkan saya dah pregnant 5w4d waktu buat upt dekat rumah awal pagi 2 kali positive cuma samar2. Harini tiba2 saya bleeding penuh pantyliner (10days late period) pergi kk check scan masih tak nampak kantung so doktor suspect pregnant luar rahim, dia nak hantar saya hospital check dari bawah tapi tiba2 results upt saya negative, 2 kali kami check tapi still negative. Sekarang doktor suruh observe dekat rumah kalau masih berdarah kemungkinan period atau gugur.. kalau sakit perut kena pergi hospital. Sekarang saya confuse saya pregnant ke tak hmm and saya masih bleeding jugak sikit2 lepas balik kk .Siapa pernah alami hal yang sama? 10/5 pagi ni results upt saya positive menggunakan clear blue tapi darah masih keluar sepanjang malam macam period….

Bleeding atau Period?
9 Balas

Saya pernah kena. Doc kata chemical pregnancy... ambil masa sikit nak hilang double/positive line tu... saya hari ke-10 bleeding baru line samar dan lama2 dia jadi negative terus... semoga Pn sabar ya...