NK tahu jer..

Kalau kita check upt kat rmh positive,pergi klinik check negative,buat tvs scan pun xnampak apa2,ada chance tak untuk confirm pregnant, doktor suruh tunggu period keluar,kalau tak period dia nak induce bg period turun..#SeriusTanya #ingintahu

2 Balas

Upt clinic biasanya lagi sensitive. Tp sebaiknya jgn makan dulu ubat turun period tu. Kalau period biar naturally. Mana tau sebenarnya pregnant kan. Tunggu lagi 2 weeks or more. Kalau pregnant confirm tak period dah & boleh scan