TAPAI

Kalau bru 7 weeks.. Nk makan tapai boleh x??

13 Balas

Doktor sy kata, tapai tak blh. Tajam. Even air tapai tu pun org buat utk turunkan darah waktu period tak teratur. Better jgn makan dlu. Mgkin rasa secubit dlu blh kot 😁

5y ago

Ooo yeke.. Saya dgr pon cm seram.. So tahan jelaa dulu.. Huhuhu

Dulu saya makan je sis. Tapi tak banyak la, sekadar rasa je. Sebab lepas saya makan tu rasa sakit dekat perut. Hehe ikut badan masing masing kot

5y ago

Haha.. Pastu cuak jap an.. Huhu.. Better hold dulu laa.. 😊😊

Sllu awal kndungan org2 tua larang mkn tapai.. Sbb tajam katanya.. Saya perot 5bln baru mkn . Tp sebungkus 2 jer...

5y ago

Oo yeke.. Baiklah.. Hold dulu laa.. Heheh

Better hold dlu la sis..kwn ad mkn tapai ubi. lps mkn je,dia keguguran...

Awal kandungan ni better jaga mkn dlu, pantang apa yg patut ☺☺

Tak boleh kot..tapai sy xberani sentuh..😅

Xboleh siss

Tak boleh

X bole

Tak boleh