Perut kecik tak nampak baby bump

Kadang² risau jgk bila org tgur perut sy kecik even dh masuk 32 weeks a.k.a 8 bulan... Kadang² tertnya knp baby sy kecik ni... Padahal sy mkn bnyk... Buah² sayur² x pernah skip wlau sehari... Tp bila scan doctor kata smua ok... Baby ckup berat... Air ketuban ckup... Tk de masalah... Cuma baby bump je kecik... Mommies² tahu tak knp jd mcm ni?

19 Balas

Jgn risau... Inshaallah xde apa. Sentiasa positive, yakin Allah sebaik2 prancangan. Sy 8bulan masih lg pakai jeans, sbb perut kecil je.. Siang perut nmpk kecil, mlm perut nmpk bsr. Bila pergi klinik, ckp dh 8 bln. Org skiling mcm xpcya, dorg akn ckp xnmpk perut pun. Sy senyum je...Nurse doktor kata baby sihat, ckup semua. Alhamdulillah, sy sntiasa positive. Permulaan positive sy dr senyumn utk diri sndri. Baby kluar 3kg💕❣️