saje nak share

dah masuk 6 bulan tp baby bump takde pun 😂 pegi KK nurse blh tnya kt pintu masuk nk buat ape cek bp? awk mngndung ke? ehhh 😂😂 perut sy x ckup nmpk lg ehh.. pastu doktor pun tgur kecik perut sy, terkejut dia 😂😂😂 tp dh scan, berat baby okay jee dgn bulan.. hahahaha sape ade pnglaman mcm sy 😂😂

2 Balas

Sama... tp mse tu sye 7bln.. tukar klinik... first2 nurse tnye.. awk mengandung ke?? Brape Bulan?? Smpai kn sye plk yg confused.. rse nye mmg betul2 ngandung😂😂

same🤗🤭