Sakit hati

Kadang tu sakit hati bila minta suami jagakan anak yg baru sebulan lebih. Tengok dia jaga ya Allah. Main letak je budak tu kat mana mana bukan nak alas dgn kain. Lepas tu kalau nak lap badan anak tu ditonyohnya kulit anak aku. Kulit budak tu dahlah halus je. Ish. Belum lagi masuk bilik ada aircond ubun ank tak ditutupnya. Bdk tu dahlah baru lps mandi. Kang bila kita bising dia kata kita berlagak pandai.

3 Balas

Sis ckp baik2.. klau bt bgini ap kesan pd ank. Klau bt bgitu ap pula ksannya. Klau dgil jugak, jgn lupa merancang utk ank strusnya. Tkut makan hati ja.. emosi kita kna jga wktu brpntang ni. Dhla fzikal kita pn xkuat. Ok. Take care 😊

5y ago

Betul.. payah klau mkn hati spnjg prkahwinan.. sakit dia xbole nk gmbar ngn kata2.. 😣😣

Kne ckp sis.. org lelaki nih kdg dia xalert ngn benda kcik2 nih.. tp sbenanye pntg.. biar je dia nk marah ke pe.. ank kita jgk.. Kita je yg thu sakit branak cmne, jge smbil lewa jd pe2 kt ank kita tuh lg payah.. sound je.. 😂😂

Ayo.... Jgn bg dia jaga lagi lah mommy.. Kalau dh jenis tak boleh ditegur.

5y ago

Kann.. mmg ada laki jenis cmtuh.. tegur xbole, cm dia thu smue benda.. huhu