perut kecik

Kadang kadang rasa sakit hati dengan mulut orang.. Asal dah masuk 8 bulan pun perut masih kecik.. Tak nampak pun.. Eumm eumm.. Betul ke orang kata perut kecik baby kecik.. ☹️

70 Balas

Org pon ckp bende yg sama kat sy.. tp sbb baju sy yg agak bsr.. tp cuba selak baju tu.. bsr xagak2 dh.. xlarat nak jalan.. bsr mana dorang nak tgk sbnrnyerrr.. tapi sy xselak pon baju.. xpenting pon apa dorang ckp.. yg pnting sy tau baby sihat dan pembesaran sesuai dgn usia kandungan..