perut kecik

nak tanya pengalaman ibu pregnat perut kecik,betul ke klau perut kecik bby keluar kecik

2 Balas

tak betul, hehe. size baby takboleh tengok dari size perut awak. sebab tu ada regular checkup untuk tengok perkembangan baby. as long as okay, tiada apa apa masalah tak perlu risau. 😊 saya 1st baby perut memang kecil je sampai bersalin, mengandung sama2 dengan cousin perut diorang lagi besar dari saya, tapi dah bersalin baby saya paling besar 3.2kg, yang lain semua bawah 3kg.

4mo ago

saiz perut saya

Tak betul mitos je