perut kecik

Kadang kadang rasa sakit hati dengan mulut orang.. Asal dah masuk 8 bulan pun perut masih kecik.. Tak nampak pun.. Eumm eumm.. Betul ke orang kata perut kecik baby kecik.. ☹️

70 Balas

Tak jugak sis..sy perut kecik..8 bulan baru nampak cam buncit..sekali lahir bayi 3.1kg..kawan yg perut besar bayi lahir 2.9kg je..so tak perlu risau ye sis perut kecik ke besar..kalau org ckp perut kecik ckp je baju la yg besar..