Lewat sehari tak datang bulan trus sya test ??usia perkawinan sya masuk 7bulan ibu2 semua positive

Ka kalau mcam ni?

Lewat sehari tak datang bulan trus sya test ??usia perkawinan sya masuk 7bulan ibu2 semua positive
28 Balas

dah hampir sama terang tu. Tahniah positif dah tu. Kalau nak pegi scan tunggu 8 minggu.Kalau nak pergi awal pun boleh tapi takut tak nampak apa² lagi.Kalau ikut kiraan last period sis bulan lepas last maknanya dah sebulan la sis preggy masuk bulan ni. apa² pun sis pergi ke klinik untuk double confirm dah brpe minggu sis preggy

3y ago

alhamdulillah terima kasih sis😘😘😘😘

Saya pun masuk 7 bulan perkahwinan, period tak teratur kadang cepat, kadang lambat. Sepatutnya 7/10 kemarin saya period tapi tak keluar lagi. 6/10 haritu ada keluar keputihan coklat muda tapi tak banyak sikit je (2 titis mcm tu) kenapa ek? Risau pula sbb baru kan

Sis.. Blh tahu... Dlm masa 7bulan lepas kahwin tu, period sis teratur?Sbb saya 5bulan kahwin.. Terus xtratur priod.. Pernah smpi 2bulan delay.. Tp upt msh negatif..

3y ago

saya Dari belum kawin smpai Suda kawin period sya Tak perna lewat sis .. selalu awal 3 4hari mcm Tu ..Kali ni lewat Tu yg sya trus test up double line ..

positif dah tu...tahniah sis..jaga kandungan elok2..boleh dah p klinik untuk sahkan pregnant..

Alhamdulillah. Positif 😍 Semoga sihat dan selamat buat bakal ibu dan bayi ❤

Yey alhamdulillah sis pregnant . Rezeki awal . Jaga dri baik2 ya ☺️🤗

positive tu..mcm sya juga..lewat sehari trus cek🤣...Alhamdulillah sis..tahniah

3y ago

yeka alhamdulillah tq sis

tahniah sis..Positif tuu..Untuk kepastian nanti bolee check dekat klinik ye?

3y ago

alhamdulillah 😘😘

Alhamdulillah sis tahniah.. Sma mcm sy dh msuk 7week dh tu.

line dh dua tu..tggu lg 7 hri cek smula sis