lewat 5 hari

Salam,sya dah lewat period 5 hari,spatutnya sya dtg 12hb hari tu,tpi bila sya check upt,kptusan dia line tu mcam samar² sja,mcam dekat gmbar ni

lewat 5 hari
70 Balas

Salam...sy pun same...sepatutnya period 12hb...smlm sy cek upt double line..tp tibe2 harini keluar darah plak coklat2...ape perlu buat ye kalo macam ni?

4y ago

Masa saya pergi jumpa doktor tuu dah 8 mingguu..

Alhamdulillah tahniah. Kot de pape nak tnye boleh join grup ni. In shaa Allah kami n rakan2 grup jawabkan. https://chat.whatsapp.com/DIXNgnmLwX06uDmHFsFeQR

InsyaAllah kalau mcm ni ada dah tu.. Kalau tak yakin lg bli lah yg clear blue tu atau tunggu lg 3 hari maybe lg terang.. Yg pnting hati2 jaga diri... Tahniah...

4y ago

Insyaallah,Tima ksih sis..

Taniah puan.. positif ni.. saya pun tiap kali cek pun selalu samar2 macamni.. sekarang ni pun saya ada lagi berapa bulan nak bersalin 😁😁😁

Alhamdulillah Tahniah. . positif. . semoga awak dn bby siht selalu. .doakn sy jugk semoga penantian sy 6 thun dikurniakan zuriat thun ni amin

Klau sis x conform.. Beli je clear blue upt test yg digital tu & buat after subuh. Time tu hormon hcg banyak terkumpul.. Lebih accurate

Tahniah sis.. Ni confirm preggy.. Sbb sye dulu pun mcm tu.. Kalau tak sure beli yg clearblue.. Rase tak sure jugak,pegi je klinik..

alhamdulillah,tahniah sis..tggu lg seminggu wt cek lg..in shaa Allah line tu pekat nnti..jaga kesihatan ye..jgn makan sembarang2..

berkemungkinan besar positif, jgn minum air gas, mknan pedas sgt elakkan ea... jgn aktif sgt n jgn angkat² brg berat taw taw taw

Tahniah..kena banyak rest jgn buat keje berat2..if ada bleeding trus jmpe doktor..jgn lambat2..take care dear🌹