lambat period .

Hey sist , saya last period 08/12/19 Sya tak pernah missed period. Tapi bulan ni sya tak datang, and sya dah lewat 3hari . Adakah sya pregnant? Boleh dah ka sya buat test upt ? Sbb baru2 ni sya ada kluar bercak darah , alahan tiada cuma rasa cepat penat and mood tak okey . ?

1 Balas

Nak cek skrg pon boleh da. Or nak tgu lagi seminggu pon boleh

4y ago

Cekalkan hati. Mana tau ada rezeki. Saya doakan ada rezeki sis n suami bulan ni