Positif atau Negatif

Assalammualaikum nak tanya sya period lewat sehari pastu bila test nampak macam 2 line,nak tanya pendapat korang nampak 1 line ka 2?#SeriusTanya #bantujawab

Positif atau Negatif
12 Balas

saya cadangkan buat lagi untuk tempoh 5 hari dri skg. result lebih cantik bila buat upt test time bangun tidur waktu pagi. it's will be more clear.

Cuba lagi dlm seminggu sis, ni mcm dah nmpk ni 2 line tapi xterang sangat, kalau positive seminggu lagi pasti terang

nmpk mcm 2line, better awk try lg lps 5hari gitu sbab lewat sehari awl sgt nak cek😊😊

Akk sll mcm ni lah. Samar2 je dia. Repeat semula 4 ke 5 hari InshaAllah ade tu

sy nmpk 2line. 1lg tu samar.. try upt dip n tell.. in shaa allah ada ni..

try upt lain dlm 4hari saya nampak 2line❤️

masih awl lg klu lewat shari.. cba lg lps smggu

4w ago

saya haritu lewat sehari juga, cek terus nampak double line terang

Genapkan 14 hari sis lpastu test balik

mata saya nmpk 1 line.. nant repeat lg

try clearblue punya...cepat dpt result