due date

jom share2 due date ibu2 semua ?

738 Balas

1st baby , due date 16 FEB 2020 .. anak sama bulan dgn mamanya 😍 doakan semoga baby saya berkembang dgn sihat & sempurna serta dipermudahkan saya bersalin .. aameenn 🙌

20.02.20 sepatutnya, tapi apa kan daya baby breech, dah buat ecv tetap nakal nak kat atas. Ok la syg. Kita keluar ikut tingkap la, so set date on 11.02 c-zer.

4y ago

Thank you sis. ❤

Kalau ikutkan due date doktor 22/10 tapi saya rasa macam maybe delivery awal sebab kesan kesan saya selalu awal seminggu dari sepatutnya walllahualam.

Insyaallah 21/2/2020.. Genap 2tahun kahwin, tahun ni baru ade rezeki. After dapat tau pregnant suami senyum lebar memanjang..

5y ago

Together2 la.. Klu baby kuar awal sehari lg cantik tarikh nye😂

13/8 ni. Ank no 3.Doa2kan moga urusan bersalin sy dipermudahkan n urusan mommy2 yg lain jgk dipermudahkan yer..

Sy hr tu scan kat klinik Swasta due date 24/01/2020..Bla scan kat kkia plk dok kata due 13/01/2020..sy pun tk tau mn 1 yg btl..

due 17/9/19 .. ayah beby 18/9.. date dkt scan doc 19/9/19 😁😁 smoga dpermudahkan bg kita semua..aamiin mom to be ❤

22/8...tapi kna bersalin awal Sbb ada drh tinggi...smggu @ 2 mggu lg dh kna bersalin...mggu ke [email protected] dipermudahkn...😊

5y ago

Amin

Due 1 Mac 2020 Annivesary ke 4 - 16 Mac 2020 Alhamdulillah. Hadiah terindah sekian lama menanti. 😍

kalau ikut kiraan nurse 19/12/19.. tapi kalau ikut scan 16/12/19 sama dgn kiraan di apps period..