Jom share due date mommies!

Due date saya 4/12/22 ni 🥰 Jom share due date mommies yg lain?? #bantusharing #firstbaby #FTM #firstmom

67 Balas

due 8/12, docter bg tarikh mcm2, 5/11, 11/11, 18/11, sbb baby x nk bsr dlm perut, masa 36w cuma 2.2kg sepatutnye kena induce tp x jadi,skg dpt tarikh baru 26/11 tak tau dah berapa kilo, kalau kena induce jgk redha sbb dah matang 38w, asyik kena menjawab dg CL je sbb tukar2 tarikh bersalin, moga dipermudahkan

due date sy 12/12 tarikh nikah sy.. tp prncngan allah lg hebat.. sy emergency ceaser 6/11/2022 baby selamat dilahirkan .. baby prem ... alhamdulillah baby sy sihat.. mohon ibu2 doakan baby sy membesar mcm baby normal.. skang 2 mggu sekali kena jumpa pakar

2nd baby due date sy 31/12/22 .. ade yg sme x dngan tarikh tu .. baby penutupan tahun 2022 😅.. tpi doktor sruh serah diri 7/12/22 nie .. doakan semoga semuanya berjalan lancar .. nervous bila doktor suruh serah diri awal 🥲🥰

1y ago

sis ade masalah dngan HB jgak .. dri awal usia kandungan smpai la sekarang HB still low still duduk di tangga 9 je HB .. hmm 🥲

Due 10/12 tapi malam2 active kicking. Siang kuat tido.. takda tanda2 sakit semua. Mcm baru mengandung 😂. Semoga kita semua dimudahkn bersalin normal tak gunting dn jahit. Aminn

21/12 edd kk , kalau ikut apps ni 19/12 . ingat nk baby sama bday ngn bapak dia 23/12 tak pun 22/12 sbb anniversary saya 😂 tapi tulah ada gdm so kena serah diri sblm 21/12 tu

Due date saya 13/12/22.. sekarang nie dah sakit² di bahagian miss v, nak berdiri berjalan dengan baring pun seksa 🥲 ada yang penah rasa gitu?

1y ago

Belum pergi lagi check bukaan, sebab yup mungkin tunggu tanda tanda kot awak. Awak ada pergi check ya? 😍

3/12/22. Minta doa semua mommies kat sini doakan saya permudahkan bersalin. kalau tak minggu depan jumaat dah kena serah diri

1y ago

semoga kita semua dipermudahkan dan selamat bersalin

27/12 ikot kk, 25/12 ikot apps. Ee tak sabarnya nak jumpa baby. Anak first 🤭 semoga segala urusan kita semua dipermudahkan. Aamiin aamiin 🤲🏻

Due 24/12. Baby makin aktif sekarang. Kadang kadang rasa kena renjatan elektrik kat bawah. Tak sabar la tu nak jumpe mami dengan dedi dia. 🤭

baby sya 25/12 . hihi bb krismas 🤣🤣🤣 ppe pon smga dpermudahkan urusan mommies okay ... doa baik2....jaga dri..