Berapa lama masa anda ya?

Jom petang ni kita sharing sikit dengan pengguna lain🥰 Berapa lama masa anda ambil untuk hamil anak pertama ya?👶 Ada yang dapat rezeki awal, ada yang dapat rezeki dating lama jugak dengan pasangan baru dapat rezeki baby😍 Min dulu bunting pelamin, tak sempat nak honeymoon jauh-jauh😂

Berapa lama masa anda ya?
617 Balas

Selepas 16 tahun...rezeki allah bagi tanpa disangka..alhamdulilah sekarang sy mengandung anak pertama di usia 38 tahun..kandungan 20 weeks...doakan semoga dipermudahkan