Berapa lama masa anda ya?

Jom petang ni kita sharing sikit dengan pengguna lain🥰 Berapa lama masa anda ambil untuk hamil anak pertama ya?👶 Ada yang dapat rezeki awal, ada yang dapat rezeki dating lama jugak dengan pasangan baru dapat rezeki baby😍 Min dulu bunting pelamin, tak sempat nak honeymoon jauh-jauh😂

Berapa lama masa anda ya?
617 Balas

sy ambil masa 9 tahun utk pregnant anak petama.. skrg pregnant 23 minggu 4 hari dah.. semoga sy dan kandungan sentiasa sihat dan selamat melahirkan ..

2 bulan kahwin dah pregnant tp gugur. lps setahun pregnant lg tp gugur tp xlme dlm sbulan melekat lg. masa tu dah kahwin 2 thn. skrg preggy nk msuk 7 bulan 1stborn

8tahun... tapi dah simpan.😌 Setahun kemudian dapat pengganti. Sekarang nak masuk yang ke-4. Alhamdulillah, ada hikmah disebaliknya yang kita tak tahu.

Alhamdulillah rezeki honeymoon setahun lebih. 3bln pertama merancang. Sekarang planning utk merancang semula Sekurang2 2tahun sblm anak kedua. Bersalin czer

Saya dah kawen satu tahun 3 bulan ,tapi belum ada rezeki dikurniakan cahaya mata 🥺 doakan saya ye kawan-kawan 😍

Nikah bln 11 2019 Alhamdulilah Bunting Pelamin hujung bln 12 2019 dpt tau pregnt baby first...bersalin bln 8 2020 🥰 its baby boy...skng baby dh 6 bln dh

saya nikah bulan 28.2.2020,hamil dalam puasa, keguguran bulan 7 anak kembar... Semoga dikurniakan lagi zuriat untuk kita yg berdoa setiap masa 🤲🤲🤲

Usia perkahwinan msok tahun kedua (2020 ) pregnant anak pertama .. In Shaa Allah tahun ketiga perkahwinan ni merasa manjakan anak sendiri .. 🥰🥰🥰

pada hari first anniversary sengaja cek urine walaupun waktu tu lagi 5 hari nk period .. alhamdulillah berjaya akhir nya mendapatkan double line🥰

Setahun lebih.. Alhamdulillah 😍😍 Tp sebelum tu pernah gugur sekali. Doakan sy dan baby selamat dan sihat kali ini ya. Thanks guys ❤️❤️