Berapa lama masa anda ya?

Jom petang ni kita sharing sikit dengan pengguna lain🥰 Berapa lama masa anda ambil untuk hamil anak pertama ya?👶 Ada yang dapat rezeki awal, ada yang dapat rezeki dating lama jugak dengan pasangan baru dapat rezeki baby😍 Min dulu bunting pelamin, tak sempat nak honeymoon jauh-jauh😂

Berapa lama masa anda ya?
617 Balas

Saya bunting pelamin. Terkial2 blur tak tau nak handle diri sendiri sampai nak lah anak dah masuk 3 tahun baru boleh catch up. Kesian kan saya 🥴

bunting pelamin! baru dua bulan kawen,sy dah mengandung dua bulan 😅. xmerasa nk honeymoon lama2 sbbmorning sickness smpi dekat 6bulan pregnant.

17 tahun..skrg tengah hamil 39 minggu tengah tunggu hari saja..doa kan sy yer semoga baby cepat keluar.

4y ago

amin,tkasih sis atas doa nya..

dah dekat 2tahun ttc, tadi pagi cek naik double line . tapi masih kabur .. doakan saya dan suami punya rezeki zuriat ya mommy sekalian ..

lps khwin 4 bln mcmtu prgnnt. tp gugur 8mnggu. lps tu 10 bln tnggu bru pregnnt yg kedua. huhuu. now bby nk msuk 1 year old dah 💕💕🥰

nikah 15.3.2020.. 29.4.2020 trus lekat. alhmdulillah. skrg tngu masa ja.. dh 36weeks 4day. doakan semoga urusan sy dn bby dipermudahkan..

4y ago

hahhaha. blm lg. bby main2 je nurs chek td.. budak ni buat mama dia rsau snguh😑😑

8bulan🥰 sebab kami memang plan,tahun 2021 baru nak start ttc..Alhamdulillah,akhir bulan February lekat..now dah nak masuk 8weeks❤️

setahun lps kawen prgnt yg ptma..tp xde rzeki,2 thn lps tu prgnt yg kedua(skrng ni)bru 5bln..momy2 doakn bby sy mbesa dgn sihat ye..😊

alhamdulillah 1 bulan sekarang tengah pregnant anak first @ 36 weeks 🥰 hujung bulan ni due, semoga dipermudahkan segala urusan.

cukup setahun.. 😊 sebab pjj dgn suami, bila dah duk dekat dgn suami terus lekat.. masa tahu pregnant pn masa 1st anniversary kawin..

4y ago

tahniah sis . doakan saya dan suami juga punya rezeki zuriat ya