Ibu, berapa lama anda berpantang ya?

Jom kongsikan pengalaman anda bersama kami🥰 Berapa lama ibu berpantang ya? Berapa hari waktu berpantang yang sebetulnya ya?🤔

Ibu, berapa lama anda berpantang ya?
657 Balas

60hri tanpa ank syurga puteri sulung..Al-fatihah buay ank syurga ibu

60 Hari cukup pantang makan..tp tgok jugaa kalau baby susu badan..makan mmg pantang.. kalau baby Susu formula pantang 60hari ja 😄😄

100 hari pantang lps bersalin. 1 tahun berpantang makanan & minuman. ❤️💕 badan nk pakai lama lg jd kena lh jaga aset kita hihihi

Betul betul pantang yang duduk rumah tak keluar tu rasanya ada dlm sebulan setengah aje. Rasa kuat terus ajak suami pi mall 🤣

sebaiknya, berpantanglah seumur hidup. semua berpada pada sebab kekuatan badan selepas melahirkan sememangnya telah berubah.

pantang 44 hari...tp dh terbiasa mknan msa bpantang,smpai skrg msh control mkn sbb baby msh breastfeeding...baby dh 5 bulan

45 days only me n baby.but 100days for don't do anything with husband.i mean no sex's.im really worried about that.

pantang makan 44hari,pantang bersama 2bulan++..Tapi sesetengah makanan Saya pantang sampai setahun contohny laksa.

pantang masa kat hospital je, bila dah balik pantang tengok.. semua nak makan, pergi kk pon pakai seluar😅

44 Hari tpi lpas hbis pantang tu bnyk jgk la bnda yg kena still ikut mcm pantang jgk sbb czer mse lhirkn ank