Cara Naikkan Berat Badan Anak, Berat Badan Ideal: Topik ATE Minggu Ini!

🥳 Jom ajukan soalan anda di ruangan post ini dan produk PERCUMA menanti 3 pengguna bertuah! Pakar yang akan berkongsi ilmu dan tips minggu ini adalah Dr Livia Chow Huey Ling, Consultant Paediatrician & Neonatologist, Pantai Hospital Ayer Keroh 📰 Topik: Berat Badan Anak: Cara Meningkatkan, Berat Badan Ideal, dll 🗓️ Tarikh: 19 Oktober 2023 Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan dengan topik ini, jangan malu-malu untuk kemukakan soalan anda. Pakar kami akan sedia membantu! ⛔ *NOTA: Sebarang persoalan luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Cara Naikkan Berat Badan Anak, Berat Badan Ideal: Topik ATE Minggu Ini!
31 Balas

hi Dr my son 1 year old current weight is 8.16kg which is drop from his last weight on 9months. his fully bf baby and food consume quite ok for me but he didn't put on weight he looks very tiny..most of my friends suggest me to give formula milk to gain weight.. can u advise me the best to make him gain weight and should I give him formula milk?