minum air gula

Jangan skip airgula ye ibu2 hamil. Kalau muntah pon bgtaw muntah

minum air gula
11 Balas

Sy geram betul bila dulu ramai yg komen "xpe, kalau muntah senyap² je", "xpe kalau tipu air gula", "sy x bgthu nurse pn sy muntah, tp bby okay je".. dh tgur elok² jgn ajar org lain mcm tu sbb bdn kita lain², dijawabnya kakaknya la staff hosp xminum air gula okay je, dia mkn manis² xde sgkut gdm la.. haish, sabar je rasa.. bkn nk meninggi diri, sy bkerja di makmal hosp, tempat ibu² semua hantar semua jenis sample drp bdn ibu².. jgn ingt kmi xboleh nk detect bila ibu² muntah air gula tu balik tp x bgthu..

5y ago

Hahaha terbaik sis🤗