airgula

hai momy2 semua boleh share tak pengalaman minum airgula takmuntah balik , saya masuk ni kali kedua kena ,sebelum ni masa perut 2bulan dah minum sbb kuarga ada kencing manis , dan masa minum tuu takrasa apa2 pastuu misi swoh balik rehat kt rumah sat tiba2 perut memulas terus muntah tapi saya tadak bgtaw nurse pon dan tk sangkut kencing manis .ada yg bagi cadangan sruh bawak air masak bt spare tapa kaa? saya sekarang 6bulan2hari babyfirst..

1 Balas

Knp x bgtau nurse? Result tu tak valid lah. Nnt u ada kencing manis bahaya tau klu tak kawal. Risiko kpd bayi jugak..

5y ago

Klu muntah, result mmg x valid. Gd luck. Petuanya minum cpt², tahan nafas jgn hidu. Lps abis pg kumur dgn air. Hilangkan rasa gula tu.