Makan hati dgn suami

Jadi isteri ni asek kne makan hati je ke ngn suami, dia je ke pike angin dye, kita buatkan sarapan tk nk mkn, tknk bckp pdahal hal kecik je, ingat kita ni ape ea😞😞😤 dh lh tk pnh jaga hati bini, tolong2 ke ape ke mmg jauh skli hmmm bininya tgh preggy pon prangainya sama mcm bujang dulu 😔 tk reti la nk slow talk klau keras kpala je 😒😔

15 Balas

itu tak sepatutnya tu. awak banyak berdoa minta kat Allah. selalu sedekah n niatkan dlm hati minta Allah lembutkan ht suami,semoga suami berubah. awk jalankan je tgjwb sebagai isteri dgn baik tp jgn sampai terabai baby ok.

Laki ni dy amek mse skit klo nak brubah pastu xreti fhm klo kite hint2 , so ckp je direct trus terang, jgn pendam, tpi amek hti dy dlu then bru confess , klo dy api kite kena jd air ,klo dedua api nti tbakao ,

apa2 pun solat dan doa byk2 pada allah.Moga Allah lembutkan hati dia dan dia berubah. Bila berumahtangga nie mcm2 ragam akan kita.lalui. So doa yg baik2 je.

Blajar slow talk awk. Biasa kn dgn suami isteri klau tak puas hati ckp elok2 tanpa emosi. Cuba la biasakan

Sy pn byk makan hti dgn suami . Lma2 dh jd mlas nk ambik thu psal dy . Dy lyan elok bru layan elok .