Luahan hati

Rasa stress diri ni kalau tgh berpantang mak mentua sebok dalam hal semua benda. Dah la bersalin czer, anak mnyusu badan lama pon dia menyebok kenapa lama sgt. Rasa nk menjeritnya, ada suami pon sikit2 mak dia, langsung perasaan isteri ni tk hiraukan langsung. Ingt mak dia ke yg beranak, ckp dgn suami mcm tunggul tk tahu nk dgar kata sape.

1 Balas

kalau tak bole tahan, better awak pantang rumah family awak la, sbb time pantang emosi mmg tak okay tambah kalau org sekeliling mcm tuh. bab myusu lama ,tuh normal la, anak saya dulu mcm tuh, dia nak nyot2x, bkn sbb tak susu tak cukup ka apa, tambah kalau berak kncing smua okay. bab husband patut dia kena back up , mmg la mak ada pengalaman tapi tak sama, dulu n skrg beza, kena tau tuh. better minta balik la, dari stress mcm ni.