Makan hati

Jadi isteri ni kene makan hati je ye dgn suami ni ye 😔 bukan kita taknak brsama, tapi mabuk teruk jadi tk boleh dekat tapi suami tak boleh nak faham, asik mintak je, kite ni tgh mengandung anak dye, takkan tak boleh faham org mngndung mcm mne 😢😢 sedih betul la, ingt mengandung ni senang ke susah tau lagi2 nak hadap mabuk ni 😭😭🥺 betul tk ibu2 🥺🥺😓#mommybuntu #pregnancy #1stimemom #advicepls

1 Balas

Bagi sayalah secara peribadi . Boleh sahaja berhubungan ketika kita mengandung . macam saya 5 bulan pon bersama suami . alhamdulillah tiada apa berlaku . sebab berhubungan semasa hamil ni bagus tapi jangan kuat² . saya pun banyak bertanya dengan doctor ❤️🤗 . Tak apa awak slow² bagitahu suami keadaan mabuk awak tu ea .