Malaikat laknat dari malam sampai ke subuh hari jika..

..isteri yang menolak ajakan suami... Betul ke? Tapi kalau kita stress, penat, tertekan, pressure then kita tolak ajakan suami dilaknat jugak ke?? Kita minx suami tolong kerja rumah sikit mmg sikit tu jelah dia buat... Kita stress penat bila kita tolak ajakan suami terus ckp malaikat laknat nanti..dosa nanti.. berdosa sgt ke? Tanggungjawab kita kita dh tunaikan..anak dia kita dah lahirkan..nak bersama kita tunaikan tapi kenapa bila isteri mengadu penat, sakit, stress dianggap remeh?? Bila isteri mengadu ckp penat kemas rumah jawapan suami "abang x minx pun sayang kemas rumah.." KALAU AKU TAK KEMAS RUMAH SAPE NAK KEMAS?! NAK JADI SARANG TIKUS KE KOTOR BERSEPAH RUMAH NI!! SUMPAH AKU PENAT😭😭😭 ANAK NANGIS KAU CARI AKU... ANAK TIDUR KAU KACAU... MEMANG TAK BOLEH TENGOK ISTERI SENANG SIKIT KE?!

2 Balas

It's OK rumah tak berkemas. Jangan paksa diri untuk bagi badan penat. Puan pun dah cakap begitu dgn suami yg puan penat semua. Ok dah tu. Sebab puan pengemas orangnya, Apa kata puan bagi syarat dgn suami dgn buat jadual mengemas. Perincikan apa yg perlu dikemas. Buat juga jadual nak bersama. Jadual jaga anak dll. Win-win situation. Bincang elok2 naaa...

2y ago

stuju..

samala dengan saya sis. balik kerja penat penat, sakit dada pun masak utk suami. lepastu dikatanya Kita isteri derhaka sebab tak dapat puaskan nafsu dia. dia tu punya tanggungjawab pun Kita Yang dok tolong duit Kita pun Kita tak pernah berkira dengan dia. tiba tiba cakap Kita derhaka. padahal duit banyak habis ke dia