stress

Kau rajin camne pun suami kau tetap cop kau pemalas.. kau rasa? Aku rasa meluat..penat !

3 Balas

Kalau sy,sy berhenti buat kerja rumah...biar tak berasap dapur,tak berbasuh bju dgn pinggan..kalau nk bising jugak,sy kan mmg pemalas..awak je rajin awak buat la..bru thu mcm mne ..kdg lelaki ni kita kena tunjuk perangai kita jugak..baru dia berakal sikit

saya memang mogok la tak buat kerja uma baru la dia tahu apa maksud pemalas tu. kalau penat tak yah buat kerja. kerja uma perlu dikongsi bersama, patut lelaki yg uruskan tetapi dia minta tolong isteri uruskan namun still kena sama2 buat.

Banyak2 bersabar ya sis... Allah lebih tahu... Banyakkan berselawat, zikir waktu buat kerja2 rumah... Insya Allah hati lebih tenang... Niat buat semuanya kerana Allah... Insya Allah lebih ikhlas...