Bersama suami

Hi mummies. Saya nk tanya bab hukum sikit. Kalau kita tolak ajakan suami untuk bersama adakah kita berdosa? Saya baru hamil 5 bulan lebih. Tapi saya cepat penat dan kadang bila bersama saya rasa sesak nafas sebab penat. And rasa cepat nak habis jee. Berdosa kee saya kalau tolak 😭😭 Mohon bantu saya. Saya tak tahu nak tanya siapa😭

2 Balas

kalau suami redha tak berdosa sis. explain elok2, tolak cara baik. benda mcm ni memang kena bagitahu kalau kita tak larat ke etc. suami pun tak boleh paksa kalau benda tu memudaratkan kita. kalau dia marah atau kecil hati sekalipun, tak berdosa, sebab kita tolak atas sebab elakkan mudarat. sama macam bila doktor suruh pelvic rest.

yg penting suami paham dan redha

10mo ago

stuju.. explain elok2..