Apa jenis polisi insurans yang anda beli setelah anda hamil?

Select multiple options
Insurans hayat (meliputi kematian, kecacatan, penyakit kritikal, dll)
Insurans kesihatan / perubatan (perlindungan di hospital, kemalangan, dll)
Pelan persaraan
Insuran kereta
Insurans rumah
Insurans liabiliti
Insurans berjangka
Rancangan pendidikan
Lain-lain

647 respon

10 Balas

Teruskan polisi takaful sedia ada dan merancang tambah untuk anak yang bakal dilahirkan pula. Ibu-ibu ambillah awal perlindungan Takaful kerana kita xtahu apa bakal berlaku dikemudian hari. Ibu juga insan terpenting dalam keluarga, hilang seorang ibu sebab meninggal, lumpuh, sakit kritikal atau kemalangan mberi kesan kehidupan yang sangat besar dlm sesebuah keluarga. Menjaga ekonomi keluarga dgn perlindungan Takaful. Buatlah hibah suami isteri sekarang parents dah sakit pun boleh buat hibah. - konsultan zurich takaful berpengalaman. 🙏🏼✌️

perlindungan takaful untuk anak

tiada. teruskan takuful yg ada

tiada beli apa2 jnis insurans

belom beli apa2 insurans lg

Insurance kesihatan

none of the abov3

kesihatan

tiada

xda