Assalamualaikum...

Ini adalah kandungan buat kali pertama utk sy...sy lewat dtg period...check dekat klinik swasta Alhmdulillah dah 5minggu katanya...jadi sy dah bole buka buku pink ke??? Atau kene tggu lagi?

19 Balas

Alhamdulillah tahniah mommy... 🥰 Elok buka buku pink awal² dpt check up awal... Tp sy 6 bulan baru kalot buat buku pink sbb xjangka hamil. Nasib baik nurse tak bebel🤣😂

5y ago

Alhmdulillah..terima kasih yer...hehehehe nasib baik nurse tak bising